Këshilla/Blog

K 20.05.2024

Pershendetje doktor Arjani! Kam kryer marredhenie vetem orale pa mbrojtje dhe fiks pas 1 dite me nisi dhimbje gryke. Kjo dhimbje po vazhdon prej 5 ditesh njekohesisht me dhimbje koke, kongjestion te lehte nazal dhe lodhje fizike. A ka mundesi te jete nje SST? A me sugjeroni te kryej ndonje analize, nese po cfare dhe kur?