Këshilla/Blog

Hal 11.08.2023

Me kan dal 1 njoll pak e erret ne pjesen e jashtme ne organin gjenital,kan dal tek pjesa ku kalon urina tek ato gypa,dhe me dhemb,ngjitur me te ka dal 1 pik pak e bardh dhe kur e shtyp njollen e erret pika nxjerr te bardh si pucer me qelb,,sot pash qe ne rrez kofshes me kan dal 2 gjendra te medha dhe me dhembin shume as nuk rri dot me kemb as ulur,si tja bej te lutem?

  1. admin says:

    Pershendetje i dashur dhe faliminderit qe na ke shkruar.
    Duket se ke nje infeksion, prandaj te keshillojme qe sa me pare te beshe nje vizite te mjeku familjar dhe te beshe analizat e duhura dhe marre mjekimin e duhur.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetm

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.